Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ducia Duster LOL

 
Ήθελα να ήξερα ποιος μαλάκας έδωσε έγκριση πληρωμής για να αποκτήσει τον υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα των 3,8 λίτρων του Nissan GT-R και να φτιάξει με αυτόν ένα κουβά 862 ίππων με ανοιχτή σιδερώστρα της vileda για αεροτομή. 


 Είμαι σίγουρος οτι το συγκεκριμένο άτομο είναι γυναίκα ( ματώνει 1 φορά κάθε μήνα για καμιά βδομάδα και παρόλα αυτά δεν ψοφάει, θέλει και αμάξι ρε πούστη μου ) και μάλλον θα πρέπει να δουλεύει σε καμιά εταιρία πούθεν τύπο Dacia Μοτορς (οπως λέμε Merito αυτό με τη λαβή)

Αλλά υπάρχουν και χειρότερα βλέπε Jean-Phillipe Dayraut που όχι μόνο παρουσίασε το ‘‘μοντέλο’’ (χαχαχαχα κλαίω...) αλλα θέλει και να το οδηγήσει και να ξεπεράσει το ρεκόρ των 10 λεπτών και 1.42 δλ. του Ιάπωνα Tajima Nobuhiro ο οποίος αμα χάσει δίνει το χαρακίρι στο 1.10 απόδοση σε συγκεκριμένους bookers.

Η συνταγή είναι για άλλη μια φορά γνωστή. Περιμένεις να πάει η Hyundai κανένα καράβι 55 ετίας για ανακύκλωση (scrap) και μετά αγοράζεις απο εκει τα παλιοσίδερα  για ένα πιάτο φακές. Ετσι φτιάχνεις ανα κλωβό ασφαλείας με πόρτες σύμφωνα με τις  σύγχρονες προδιαγραφές τις Dacia (Renault) και μιας και δεν υπάρχει τεχνολογία ούτε για αναπτήρα στο ταμπλό λες οτι το μοντέλο είναι αγωνιστικό, γαμάει κτλ.

 

 Η αεροτομή - σιδερώστρα κάνει και για bar, τώρα το καλοκαιράκι μπορείς να σερβίρεις το γκομενάκι ένα Malibu ανανά και να αφήσεις τον πάγο να ξεκουραστεί δίπλα από τα μπουκάλια της κάβας. Ήθελα να ήξερα τι σκεφτόντουσαν οταν την δοκίμαζαν στα αεροδυναμικά τούνελ τις Renault, δηλαδή οι άλλοι που φτιάχνουν αμάξια με 1000 ίππους και δεν έχουν αεροτομή – ξαπλώστρα παραλίας είναι μαλάκες ?


 Any way στεναχωριέμαι γιατί σε ετούτες τις δύσκολες εποχές που περνάμε αυτο το αμάξι μπορούσε κάλλιστα να παραχθεί στην Ελλάδα. 

Ακου team τώρα να μαθαίνεις kallistos speaking

  1. Chief Executive Engineer (1.500€) Μαστορόπουλο απο Κορυδαλλό με master στο πώς να βάζεις πράσινο led κάτω απο το σασί παλιών BMW με ψεύτικο σηματάκι M3 ( η μαγκιά είναι και το σήμα Μ3 να είναι απομίμηση ! )
  2. Head Office Supervisor . ( 1,000€ ) ένα πιτσιρικά μηχανικό που διαβάζει burn out και κάνει μοντιφίκες που γαμάνε αλλα μετα απο 5 χλμ γαμάνε και το αμάξι.
  3.  Ένα ξεκολάκι απο το Alcatraz ( αξία ανεκτίμητη € ) για το PR και τη διαφήμιση του μοντέλου

Αμα δώσω σε αυτούς τον κινητήρα του GT-R είμαι σίγουρός οτι όχι μόνο θα φτιάξουν καλύτερο αμάξι απο το Ducia, αλλα παίζει να πάρουν και την επόμενη δόση απο την Τρόικα  χωρίς περεταίρω μέτρα.