Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Η τέχνη της Παπάτζας ( Ορίστε το έφτιαξα)

O Κάλλιστος τρόπος να ανοίξεις μια μπύρα 


και άμα δεν έχεις ΜΑΤ εύκαιρο




Κλασικό : Είσαι Άγγλος και πήρες Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο? Κανένα πρόβλημα




Χάλασε η καφετιέρα ?


Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα.....


Δεν έχεις που να βάλεις τις χειροπέδες σου ? Εύκολο...


Οι εργοστασιακές επενδύσεις ξύλου είναι για τους ξεπλένιδες 


Για να μην μπερδεύονται τα καλώδια πίσω απο το γραφείο  


 Έμεινες απο πάνες ?...




8 σχόλια:

  1. Η επένδυση ξύλου στο αυτοκίνητο όλα τα λεφτά.
    Αυτό με τα καλώδια είναι εφικτό να γίνει ; Καλή ιδέα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ!!!ΟΥΤΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!ΦΟΥΛ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FB ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΤΙΦΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡΤΕΞ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ (ΚΑΛΛΙΣΤΗ) ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΝΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ που τα λέμε όλοι έχουμε γλιτώσει λίγο πολυπόθητο μαρουλάκι με μοντιφίκες και πατέντες εμπνευσμένες απο τον κύριο Γρανάζι. Το best of της Ελληνικής πατέντας (που τώρα που το σκέφτομαι έχω λυθεί) είναι η Greek μοντίφα σε αυτοκίνητο κουβά (νομίζω πρέπει να γίνει άρθρο)
    Φτερωτή σε saxoralla που από το γκάζι διπλώνουν οι καθρέφτες και το πλέον κλασικό : 19 ζάντες που βρίσκει η ρόδα στους θόλους αλλά γαμάει και έτσι είναι το σωστό. (πολύνεκρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το καρφωμένο πουλί του μπέμπη στο ποτηράκι για πάρτυ είναι για νόμπελ φωτογραφίες. Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΗΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?!!?!?!?ΚΑΝΑ ΑΡΘΡΑΚΙ ΠΑΙΖΕΙ!?!!?!?Ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΦΙΛΗΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ,ΛΕΣ "ΑΣ' ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΨΗΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΣΑΝΑ ΣΤΗ ΕΞΑΤΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΕ ΤΡΟΦΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ),ΕΙΜΑΙ ΦΙΡΜΑ ΤΩΡΑ"...ΤΟ ΠΙΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΙΖΩ ΡΙΦΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ....ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΙ ΜΟΡΣΕΛΑΡΓΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΨΩ ΤΗΝ 911!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΣΤΑΝΑ* ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...ΜΗ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε μου ΝΙΚΙΤΑ3S,

    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και απειλές, δυστυχώς απουσιάζω στο εξωτερικό για μπίσνα μιας και η Carrera θέλει service στον αναπτήρα και πρέπει να βγάλω μεροκάματο, αν περάσεις από το σπίτι μη σπάσεις τίποτα, το κλειδί είναι κάτω από το χαλάκι.

    Θα επανέλθω δριμύτερος , ο Καιρός Γαρ Εγγύς λαιφ ντεαθ αντ αδερ μορμπιτ τέιλς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ)!?!?!?ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΝ ΒΙΒΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΖΑΜΠΟΥΝΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑ'Υ'ΛΑΝΔΗ,ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΤΖΙΡΟ-ΜΠΙΣΝΕΣΣΜΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΑΣΤ-ΓΚΟΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΑΣΣΥ ΠΕΡΣΟΝΕΣ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΕΟ ΑΡΘΡΑΚΙ!!!

    Υ.Γ........ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ,ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑ ΤΟ ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ,ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ ΠΟΥ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΡΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Comments