Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Snowboarder (ο Γαμιάς της Γειτονιάς)


Snowboarder (ο Γαμιάς της Γειτονιάς)

Έχει μυτερά αυτιά και απαραίτητα μουσάκι, τύπου με το μουνί στο στόμα η μυτερό τριγωνάκι  στο πηγούνι που δηλώνει την κατεύθυνση του αντρικού μορίου.
Φοράει πολύχρωμο σκουφί ( για να κρύβει τα μυτερά αυτιά) με κρόσσια που καταλήγουν σε ένα χνουδωτό αρχίδι τάρανδου, ενθύμιο απο την τελευταία ερωτική συνεύρεση στο απάτητο χιόνι.

Του αρέσει να χέζει το παντελόνι του και να αναχωρεί με μικρά  πηδηματάκια ώστε να φτάσει το σκατό στην κάλτσα.

Θεωρεί τον εαυτό του ποιο έξυπνο απο όλα τα ζώα του ορεινού βασιλείου και του αρέσει να βεριμπαλίζει μικρούς μαθητευομένους χιονοδρόμους σχετικά με την ικανότητά του να κατεβαίνει την πλαγία και να ανοίγει μπύρες.
  
Ο σωστός τρόπος να κάνεις snowboard


Ο kallistos τρόπος να κάνεις snowboard


Όταν κουράζεται, επιλέγει να αράζει στο κέντρο κάθε πίστας ή ακριβώς μετά απο στροφή για να έχει σασπένς και να βάζει τρικλοποδιές σε αυτούς που διέρχονται.

Τυχαία επαφή χιονοπέδιλων με τα δόντια του, προκαλεί ζημία στο κέρωμα και την υφή τους.

Χαρακτηριστική σκηνή απο σύγκρουση στη φτερόλακα.




Θυμηθείτε όσο πιο εμφανής είναι ο snowboarder στο εύρη κοινό τόσο πιο τρόμπας είναι από ικανότητες

Αν ξαφνικά σε περάσει μιά σανίδα μόνη της, μάλλον ο φίλος μας τρώει χιόνι με τα μάτια, γίνεται διάσημος, και προσπαθεί να ρίξει άγκυρα.

Του αρέσει το κίτρινο χιόνι. Κάποιος του έχε πει σε Lift του εξωτερικού οτι το φτιάχνουν οι μέλισσες και οτι έχει ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό του.

Αντιπαθεί τον πολύ κόσμο, τους σκιέρς, το προσωπικό του χιονοδρομικού, τον πρακαδόρο, τον περιπτερά  και την γκόμενά του.

Κυριότερο χαρακτηριστικό του : Δεν θα καταλάβει ποτέ τη διαφορά του Triptronic απο το PDK (oυ να χαθεί ο ξεπλένης)


1 σχόλιο:

Comments