Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Η χοντρή κυρία στην τράπεζα


Σε όλες τις τράπεζες διαχρονικά υπάρχει το παρακάτω δείγμα εργαζόμενου σε γυναίκα

Είναι 1,50cm γύρω στα 95 κιλά. Έχει παίξει σε διαφήμιση απορρυπαντικού (έκανε το μπουγαδοκόφινο) και φοράει πάντα παπουτσάκι με φαγωμένο απο τα κιλά τακούνι.

Το δεξί της κολομέρι πάει 1 ώρα Greenwich μπροστά απο το αριστερό.

Έχει εναποθέσει στα μαλλιά της 2 μπουκάλια λακ tosca, (αυτό με τη λαβή) τα οποία έχει χτενίσει σε στιλ χαίτη λιονταριού για να αγγίζουν νοητά τα όρια της περιφέρειας μέσης.

Φοράει πάντα μπλούζα ριγέ (συνήθως λευκό με μπλε παχιά ρίγα) που χάνεται όταν κάθετε σαν το ανθρωπάκι της Michelin πίσω από το ταμείο. – μαζι με τη ρίγα χάνεται και η καρέκλα)

Τρώει κρακεράκια (για ένα κλουβί παπαγάλους ) και αφήνει ψίχουλα στο πληκτρολόγιο για να τα φάει αύριο.




Είναι έτοιμη να τραμπουκίσει λεκτικά τη νεαρή κομψή ταμεία, απόφοιτη κολεγίου περι της οπής για να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στο μαγαζί να ουμε.

Όταν μετράει λεφτά, αφήνει στα χαρτονομίσματα ενα μείγμα σάλιου, ιδρώτα και σαντουιτς με μαγιονέζα απο το σπίτι φέρνοντας μια ωραία ατμόσφαιρα στις συναλλαγές

Παροτρύνει τους πελάτες να εξοφλούν τις κάρτες τους στο μηχάνημα και δυσανασχετεί. -Μωρή φάλαινα άμα πληρώναμε όλοι στο μηχάνημα τώρα θα έψαχνες για δουλειά στο πάρκο με τα θαλάσσια κύτη- 

 Κάνει 5 ώρες να διαχωρίσει το καταθετήριο απο το αντίγραφο και άμα το κάνεις εσύ αφού υπογράψεις, στραβώνει αλλα το κρατάει απο μέσα της γιατι είναι (α)παγκελματίας.

Συνήθως ξέρει έναν τυφλοσούρτη που αφορά της τραπεζικές συναλλαγές και για αυτό το παίζει γνώστης των τραπεζικών χρηματοοικονομικών .


Ωστόσο πέρα απο το day to day business δεν γνωρίζει να διαβάζει ούτε ισολογισμό εταιρίας telemarketing.

Η αξιολόγηση  ΑΑΑ (3Α) νομίζει ότι είναι σακουλάκι με ρύζι  το νυχάκι.

Δεν έχει ιδέα τι χρώμα βγαίνουν τα κεραμικά φρένα της GT3 ( μου θέλει και τράπεζα ου να χαθεί) και για ποιο λόγω η  COSCO ανέβασε κατά $100 τον επίναυλό σε κάθε container που διαχειρίζετε στην Ιαπωνία




6 σχόλια:

  1. Να προσθέσω πως δεν υπάρχει ποτέ ίχνος ευγένιας στην συγκεκριμένη κυρία. Της λες καλημέρα και σε κοιτάει λες και της είπες "Γαμώ την νεκρή παλιοπουτάνα μάνα σου που ρουφάει ψωλές στην κόλαση. Και στο τέλος της συναλλαγής όταν της λες ευχαριστώ ανταποδίδει με βλέμμα "Στο διάολο να πας μαλάκα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. XEXEXXXEEXEE!!!!ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗ ΣΥΜΠΑΘΗ Σ' ΕΜΑΣ ΚΥΤΗ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΧΑΖΕΥΩ ΟΤΑΝ (ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ Σ' ΕΞΗΠΥΡΕΤΗΣΟΥΝ) ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιότιμοι συνάδελφοι διαπιστώνω οτι είμαστε όλοι γείτονες και πάμε στην ίδια τράπεζα. Το κόλπο με το τηλέφωνο είναι οτι μιλάει για τη δίαιτα αλλά ταυτόχρονα χαϊδεύει τα κρακεράκια κάτω απο τον πάγκο του ταμείου για να νομίζεις οτι δουλεύει.

    Όσο παλιώνει πάλι μιλάει στο τηλέφωνο αλλά βάζει πλεξιγκλάς με σήμανση ‘ταμείο κλειστό’ για να μην της ζαλίζεις τον έρωτα με τις μαλακίες σου πρωί πρωί.

    Μου έχει προσφέρει απύθμενο γέλιο όταν γράφει στο χαρτάκι οτι έλαβε 2 χ 50€ και το κάνει και στο κομπιουτεράκι μη γίνει κανα λάθος και έχουμε έλλειμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο URI TELLER ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ "ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ",ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ,ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχαχαχαχα! Μα πόσο μέσα μπορεί να έχεις πέσει; Αυτός ο τύπος γυναίκας είναι κάτι σαν franchise αφού κάθε κατάστημα έχει τουλάχιστον από μια τέτοια. Ανήκουν στις προηγούμενες γενιές από μας (δουλεύω εδώ και καμιά πενταετία) και η θέση τους στην τράπεζα συμβολίζει γι' αυτές την καταξίωση της γυναίκας σε μια κοινωνία ισότητας (εξ ου και το τουπέ) αλλά αποτελεί και μια καλή δικαιολογία για να φορτώνουν όλο το νοικοκυριό στην πεθερά τους (πτώμα είμαι βρε Ερασμία μου, πτώμα...). Το copy paste και το ctrl+p γι' αυτές είναι ολόκληρη μαθηματική θεωρία ενώ το να σε εξυπηρετήσουν θεωρούν ότι είναι τιμή σου! Δεν απορώ που πολύς κόσμος νομίζει ακόμα ότι οι τράπεζες είναι δημόσιες ακριβώς εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς. Α, όσο για την ανάλυση του ποσού (2Χ50), είναι οκ, το κάνουμε σαν "ημερολόγιο" των συναλλαγών μας για να ξέρουμε τι χρήματα πήραμε/δώσαμε. Είναι πολύ ψυχαναγκαστική δουλειά, άσε που πρέπει να πληρώνεις απ' την τσέπη σου τα κρακεράκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω ότι αυτός ο τύπος παχύδερμου, συναντάται σε όλες τις επαγγελματικές τούνδρες και όχι μόνο στης δημόσιες ή στις τραπεζικές. Για παράδειγμα έχουμε εμείς μία εδώ στην εταιρεία που δουλεύω, η οποία νομίζω είχε χρησιμοποιηθεί και στην Αμερική σε διαφήμιση κατά της παχυσαρκίας. Την απαγορεύσανε βέβαια μετά απο λίγο, γιατί η απαίσια φάτσα της θεωρήθηκε Pegi +200. Η συγκεκριμένη λοιπόν έχει πάντα ένα ύφος "μη μου μιλάτε, γιατί θα καταλήξετε στο στομάχι μου". Καλώς ή κακώς υπάρχει μάλλον κάποιο κόμπλεξ που δημιουργείται όταν σαν άνθρωπος φτάνεις το critical mass σου. Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα παρά μόνο να τις θαυμάσεις, ακόμα και αν δεν είναι στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο αττικό πάρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Comments